Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pilátes torna képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Pilátes torna - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Pilátes torna
Keresés
Találatok száma - 3 db
Ágipilates

Ágipilates

Szeretettel üdvözöllek! Simonfi Ágnes vagyok. Nemzetközi Peak Pilates edző, a magyarországi klasszikus Pilates edzőképzés szakmai vezetője, az első magyar nyelvű, klasszikus Pilates Dvd-k megalkotója. Pilates edződ, segítőd és támaszod a saját fizikai tökéletességed felé vezető úton - mert hiszem, hogy Neked is sikerülni fog! Örülök, hogy itt vagy! Gyere velem a Pilates birodalmába! A Pilates manapság lassan olyan, mint a foci. Vagy a marketing. Mindenki ért hozzá! De legalább is teljes meggyőződéssel állítja, hirdeti magáról. A nagyobb probléma, hogy sokan így is állnak neki oktatni ... Vajon honnan ismerhetsz fel egy profi Pilates órát? A honlapról kiderül ... Jó ismerkedést az eredeti, klasszikus módszerrel!

Pilates gyakorlatok

Pilates gyakorlatok

Részletes információk a Pilates torna alapelveiről, menetéről, és előnyeiről. Ha szeretnél megtudni mindent, ami Pilates, akkor a mi weboldalunkon a helyed! Ha érdekelne Pilates oktatás akkor két javaslatunk is van: vásárolhatsz tőlünk Pilates DVD-ket, vagy személyesen ellátogathatsz stúdiónkba, ahol oktatóink segítenek elsajátítatni a Pilates torna fortélyait. Ha felkeltettük érdeklődésed látogass el honlapunkra - Pilates!

Stott Pilates

Stott Pilates

A Stott Pilates az eredeti pilates gyakorlatok és eszközök továbbfejlesztett változata, melyet alapítói gyógytornászokból, sportorvosokból valamint fitnesz- és mozgással kapcsolatos szakemberekből álló csapat segítségével több, mint két évtizede finomítanak. A Stott pilates repertoár mára közel 1000 gyakorlattal rendkívüli változatosságra ad lehetőséget. A felkészítő, alap, középhaladó és haladó szintű edzésprogramba illeszthető feladatok nem csupán személyre, speciális igényekhez szabhatók, de megfelelően képzett és tapasztalt oktató segítségével kiegyensúlyozott, hatékony és biztonságos edzést biztosítanak. Változatosságának köszönhetően szinte valamennyiünk számára személyre szabható, - legyen szó gerincproblémák, illetve izületi vagy izomsérüléseket követő rehabilitációról, kismamák szülés előtti és azt követő tornájáról, valamint élsportolók, hivatásos táncosok edzéséről, ... és bárkiről, aki ezen a széles skálán megtalálja a helyét. A Stott Pilates végső célja (bárki használja is) mindig ugyanaz: optimális izomegyensúly, erő, erőnlét és rugalmasság elérése, sérülés veszélye és nagy tömegű izomzat kidolgozása nélkül. Fókuszban a törzs, a vállöv és a medenceöv stabilizálása áll, emellett megcélozza a gerinc ideális íveinek helyreállítását. Növeli az önbizalmat, valamint csökkenti a testi és lelki feszültséget.

Tuti menü