Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Lelki egészség képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Lelki egészség - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Lelki egészség
Keresés
Találatok száma - 7 db
Ezotéria magazin

Ezotéria magazin

Ezotéria Magazin, mely átsegít a földi problémákon, segítséget ad ahhoz, hogy jobban megértsd magadat és másokat. Tanácsok, gyakorlatok, titkok, melyeket akár minden nap alkalmazhatsz a tudatos válaszhoz és úthoz.

Kapcsolat Ambulancia

Kapcsolat Ambulancia

Miért pont a kapcsolatok állnak Ambulanciánk működésének fókuszában? Mi lehetne kapcsolatainknál fontosabb? A legnagyobb örömeink és legszörnyűbb fájdalmaink mind-mind kapcsolatokhoz kötődnek. Mi az, ami fontosabb, mint a gyerekünk, a férjünk, feleségünk, a barátaink? Kevés annál kínzóbb állapot van, mint amikor magányosak vagyunk, kevés dolog van, amitől ennyire tartani szoktunk. Talán nincs is olyan mély fájdalom, mint amikor azt veszítjük el, akit szeretünk. A kapcsolatok életfontosságúak: nem véletlen, hogy a legtöbb problémánk valahogy összefüggésben van aktuális kapcsolatainkkal, vagy azok hiányával. Az emberi kapcsolatainkon túlmenően valljuk, hogy a világgal való kapcsolatunk minősége is fontos összetevője lelki-érzelmi jóllétünknek. Milyennek látjuk magunk körül a világot? Ellenségesnek vagy támogatónak? Mit várunk a jövőtől? Félve tekintünk a ránk váró idő elé, vagy ellenkezéleg, inspiráló izgalmat érzünk, ha az eljövendő eseményekre gondolunk? Végül a legfontosabb: önmagunkkal való kapcsolatunk. Elégedett vagyok-e saját magammal, tudok-e magabiztosan reagálni akár nehéz helyzetekben is, szerethetőnek, értékesnek látom-e saját magamat? Ezek a legalapvetőbb kérdések, melyek meghatározzák lelki egészségünket, harnóniánkat emberi kapcsolatainkban, családunkban, munkánkban.

Lélekgyógyász

Lélekgyógyász

Szeretné megoldani családi gondjait? Párkapcsolatra vágyik vagy szeretné, ha párkapcsolati gondjai rendeződnének? Szeretné, ha ismét harmonikus, bizalom és szeretet teli lenne párkapcsolata, házassága? Netán már a váláson gondolkodik? Szeretné, ha zavaró tünetei (pl. ólmos fáradtság, rosszullétek, álmatlanság, izzadás és egyéb testi tünetek) és kellemetlen érzései (szorongás, feszültség, félelem, zavar) megszűnnének? Szeretné, ha rossz kedve, rossz hangulata, szomorúsága elmúlna? Szeretné, hogy táplálkozási gondjai és testsúly problémái megoldódnának? Vagy szeretné végre megtalálni örömét a szexualitásban? Szeretne egy egészségesebb, öröm teli életet élni és azt gondolja, itt az idő a változtatásra! Ha elszánta magát, hogy a kezdő lépéseket megtegye, és segítséget kérjen, nos akkor Ön jó helyen jár! Bennem segítő partnerre talál, aki támogatja abban, hogy az Ön által szándékolt változtatást véghez vigye. Kérem, forduljon hozzám bizalommal! Balázsi Gabriella Klinikai szakpszichológus

Liliomtündér

Liliomtündér

Hiszek az emberekben, hiszek a szerelemben és hiszek a fejlődésben. Hiszem, hogy rengeteg útja van annak, hogy egy kapcsolatot jobbá tegyünk, fejlesszünk. A tanácsadásban és a mediációban is arra törekszem, hogy segítsem Önöket az összhang megtalálásában. Mind saját magukkal, mind a párkapcsolatukban. Kapcsolataink közül a párkapcsolat az egyik legfontosabb. Mégis, a legtöbb nehézséggel, buktatóval járó kaland egy párkapcsolat felépítése, fenntartása,működtetése. Gyakran mégsem szánunk rá időt, energiát és pénzt, hogy jobban működjön a párkapcsolatunk. Pedig megéri, hiszen egy szeretetteljes, kiegyensúlyozott párkapcsolat biztos alapot és boldogságot jelenthet az életünkben. Ehhez kívánok segítséget nyújtani. Egyéni pszichológiai tanácsadás, párkapcsolati tanácsadás, párkapcsolati mediáció és önfejlesztő és kapcsolat fejlesztő csoportjaimmal. Palágyi Kata

Nőknek szóló Lélekgyógyító Rajztanfolyam

Nőknek szóló Lélekgyógyító Rajztanfolyam

A rajzolás egyfajta meditáció, mely egy másik dimenzióba repít. A rajzolás megtanít újra gyermeki örömmel átélni valamit. A rajzolás kiegyensúlyozottá tesz. A rajzoláson keresztül megismerheted és újradefiniálhatod saját magad. Új dolgokat, lehetőségeket fedezhetsz fel abban a világban, ahol eddig is éltél, csak más szemmel tekintettél mindenre, magadra is. Új megvilágításban kezelheted a problémáidat. A lélekgyógyító rajzolás Betty Edwards jobb agyféltekés rajzolás módszerének Sárhidai Zsófia, kommunikációkutató által továbbfejlesztett, és a női lélekre specializált feladatokkal kiegészített változata. A program fontos részét képezik a zenés, asszociációs, improvizációs és játékos rajzfeladatok.

PszichoFészek

PszichoFészek

A PszichoFészek pszichológiai magánrendelő azzal a céllal jött létre, hogy az élet során felmerülő lelki problémákra komplex segítséget nyújtson. A komplexitást több módon is szem előtt tartja: gyermek és felnőtterápiás segítséget, illetve egyéni és csoportfoglalkozásokat is kínál. Mind az egyéni terápiákban, mind pedig a csoportfoglalkozásokban a módszerek széles skálájáról választhat a segítséget kereső. A rendelőben dolgozó szakemberek szemléletében elsődleges az egymással történő együttműködés, amely egy adott probléma több oldalról való vizsgálatát teszi lehetővé. Szeretettel várjuk azokat, akik úgy érzik életükben elakadást tapasztalnak, vagy csupán a lelki egészségük megőrzésével kívánnak foglalkozni.

Smaragdliget Műhely

Smaragdliget Műhely

Tanácsadás, személyiségfejlesztés, coaching egyénre szabott módszerekkel a sikeres életvezetés kialakításáért, a személyes megújulásért. Öt éve működő vállalkozásunk célja az egyéni sikerek, a hatékonyság növekedésének támogatása, a meglévő erőforrások maradéktalan hasznosítása az élet minden területén. Magasan képzett, tapasztalt szakértőink tanácsadással, coachinggal és egyéb személyiségfejlesztő módszerekkel, egyénre szabottan dolgoznak a következő témakörökben: kapcsolati, párkapcsolati vagy családi kérdések, konfliktusok, gyermeknevelési problémák, álláskeresés, karriertervezés, munkahelyi teljesítménynövelés, stresszkezelés, időgazdálkodás. Egyéni foglalkozásainkat Kecskeméten és Budapesten tartjuk.

Tuti menü