Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Könyvajánló képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Könyvajánló - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Könyvajánló
Keresés
Találatok száma - 3 db
40 fölött sikeresen, boldogan

40 fölött sikeresen, boldogan

Nagyon sok öntudatos nő ebben a korban már tisztában van azzal, hogy mivel rendelkezik, egy csomó tapasztalattal és képességgel, lényegesen több lelki nyugalommal, mint anno húszévesen. Jobban érzik magukat a bőrükben, testükben, már nincs vad tempó . Végre nyugodtan azok lehetnek, amik akarnak: Nők! Jelszó: Mindent, csak a kor ne látszódjék! A média, a reklám és a szépségipar azonban nem hagyja békén őket. Ez a könyv abban igyekszik segíteni női olvasóinak, hogy ne jussanak kelepcébe és elkerüljék a csapdákat, mindenek előtt felismerjék azokat a trükköket, melyek hozzásegítenek egy kiegyensúlyozottabb élethez. Maren Von Pluta könyve 2004-ben jelent meg a Trivium Kiadó jóvoltából.

Fitten 40 felett

Fitten 40 felett

A könyv elolvasása esetleg arra serkent, hogy belekezdjél egy fitneszprogramba. Praktikus információkkal, inspiráló anekdotákkal segíthetünk ebben, valamint megmutatjuk, hogyan alakíthatsz ki személyre szabott edzéstervet, és segítünk, hogy ki is tarts mellette - éveid számától, súlyodtól vagy állóképességedtől függetlenül!

Törődjön többet egészségével!

Törődjön többet egészségével!

Mindig is csodáltad azokat, akik fiatalabbnak tűnnek a koruknál? Mi lehet a titkuk? Hogyan tudják megőrizni szellemi frissességüket, és hogyan tudnak idős koruk ellenére is jó formában maradni? Az egészséges életmódot sohasem késő elkezdeni! A könyv megmutatja, hogyan veheted kézbe életed irányítását, és élvezheted a hosszú és egészséges élet minden pillanatát. Sok hasznos egészségügyi tanácsot és naprakész információt olvashatsz a könyvben a fontos orvosi szűrővizsgálatokról, az étrend-kiegészítőkről, a rendszeres testmozgásról vagy az emlékezőképesség fejlesztéséről. Könyvünk közérzetjavító, egészségmegőrző tanácsai segítségével megteremtheted egy hosszú, tartalmas és egészséges élet alapjait.

Tuti menü