Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Késői anyaság képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Késői anyaság - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Késői anyaság
Keresés
Találatok száma - 4 db
Anyaság 40 felett

Anyaság 40 felett

A szakmai fórumok az ideális anyai életkornak a 20-29. év közötti időszakot említik. Számos tanulmány azt támasztja alá, hogy ebben a korosztályában legkisebb a kóros terhesség, valamint a szülészeti komplikációk előfordulásának gyakorisága. Az alábbiakban rövid áttekintést kívánunk adni arról, hogy milyen fokozott rizikótényezőkkel kell számolni a késői gyermekvállalás esetén, hogy mit lehet tenni annak érdekében, hogy csökkenjen a problémás terhesség rizikója, hogy ilyenkor milyen speciális szempontjai vannak a terhesgondozásnak.

Géndiagnosztika

Géndiagnosztika

Terhesség 40 körül Ha Ön már elmúlt 35 éves, de később még babát szeretne, akkor a teherbeesést megelőzően feltétlenül érdemes megfontolnia az alábbiakat. A 35 vagy a 40 év felett vállalt terhességek némileg ugyan kockázatosabbak, mintha fiatalabb korban döntünk a gyermek mellett, a megfelelő szűrővizsgálatokkal és a minden részletre kiterjedő előzetes családtervezéssel azonban jó eséllyel ugyanúgy egészséges gyermeknek adhatunk életet. Biológiai óránk ketyegése az élet természetes velejárója, így valójában semmi mágikus nincs abban, hogy elmúltunk harmincöt évesek. Egyszerűen maga az idősebb életkor az, ami miatt már valamivel körültekintőbben érdemes eljárnunk, ha babát szeretnénk. Milyen veszélyekkel és nehézségekkel kell tehát számolnunk 35 vagy 40 év felett?

Lombikbébi program

Lombikbébi program

Az IVF (lombik bébi program) méhen kívüli megtermékenyítési eljárás, mely során a petesejt és a spermiumok a méh üregén kívül, mesterséges körülmények között találkoznak. Miután a megtermékenyülés megtörtént és az embrió osztódása elindult, az embriót visszaültetik az anya méhébe, és a további fejlődés már természetes körülmények között zajlik tovább. A méhen kívüli megtermékenyülés (in-vitro fertilizáció) olyan pároknak jelent megoldást, ahol a petesejt és a spermium találkozása valamilyen oknál fogva nem lehetséges, pl. kétoldali átjárhatatlan petevezetők, korábbi gyulladás következtében kialakult petevezető károsodás, jelentős hormonális problémák, alacsony számú vagy nem megfelelő minőségű spermiumok, előrehaladott anyai életkor esetén. Ezen okokra alapos kivizsgálással derítenek fényt.

Terhesgondozás

Terhesgondozás

A Med-Aesthetica Orvosi Központban az anyuka a terhesgondozás keretében hétről-hétre minden információt és támogatást megkap. A terhesgondozás egyik célja, hogy a szakorvos időben felismerje, ha az anya vagy a baba egészségét bármi veszélyezteti. Vizsgálataink mellett különböző csomagjainkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a számára legkedvezőbbet. Amennyiben kismamaként szeretnél mindent megtenni gyermeked és saját egészséged érdekében, javasoljuk, jelentkezz terhesgondozásra tapasztalt szakembereinkhez!

Tuti menü