Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intim torna képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Intim torna - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Intim torna
Keresés
Találatok száma - 6 db
Háremtorna

Háremtorna

A háremtorna többek közt abban különbözik a sima intim tornától, hogy különös gondot fordítunk lelkünk karbantartására, problémamegoldó képességeink fejlesztésére, a nőiesség, a külső-belső harmónia építésére, az önbizalom növelésére, a lelki merevségek feloldására. Célom, hogy megfelelő, nyugodt körülmények között, könnyű lélekkel, lépésről-lépésre sajátítsátok el ezt a különleges gyakorlatsort úgy, hogy otthon, önállóan is végig tudjátok csinálni. Sok szeretettel várlak Téged is a Yasmina Hastánc Iskola óráin, ha szeretnéd, hogy helyrebillenjen az önértékelésed, szeretnél túllépni a benned rejlő gátlásokon, vagy úgy érzed, eleged van a hétköznapiságból, és egy kis testmozgás is rád férne.

Intim torna Fruval

Intim torna Fruval

A medencefenék izmainak erősítése (Kriston Intim Torna) A gyakorlatok segítségével a vizelet elfolyását gátló medencefenék és a hólyagzáró izmok erősíthetők. A gyakorlatok nagyon eredményesek stressz inkontinencia estén, de késztetéses inkontinencia esetén is kedvező hatásuk lehet. Nehézséget jelenthet a megfeszítendő izmok megtalálása. Ebben segítségedre lehet bármelyik Kriston Intim Torna Tréner, mert egy tanfolyam keretein belül lépésről lépésre megtanulható ezen izmok beazonosítása, elkülönítése, megfelelő és hatékony edzése.

Kriston Intim Torna

Kriston Intim Torna

A Kriston Intim Tornával megelőzhető és megszüntethető az inkontinencia, az aranyér, a hüvely és végbélgyengeség, csökkenthetők a menstruációs kellemetlenségek. Felkészít a könnyű szülésre. Fontos tudni: az intim tornára nem csak akkor van szükség, ha az izom már elgyengült, hanem akkor is, ha meg szeretnénk tartani az erejét!!! Csoportos tanfolyamokon kívül Budapesten és Pest megyében egyéni tornát is tartok! Tel: 06/20-9479-583

Kriston módszer

Kriston módszer

A Kriston Intim Torna (Kit) alhas védő tréning nők, férfiak, gyerekek számára, melynek célja, hogy megelőzze a gyenge záróizomból, rossz tápanyagellátásból, helytelen szokásokból adódó elváltozásokat, és azokat megszűntesse vagy csökkentse. A tréning tudatosabb szervvédelemhez, egészségesebb alhasi működéshez, örömtelibb szexuális élethez, irányítottabb záróizom működéshez vezet. A módszer előnye, hogy oktatási módszere mindenkit képessé tesz annak megtanulására, akinek mozdítható a záróizma.

Miben segít az intim torna?

Miben segít az intim torna?

A Kriston Intim Torna tanfolyamot érdemes elvégeznie, ha: - szeretné akaratlan vizeletvesztésből adódó kellemetlenségeit megszüntetni (pl.köhögés, tüsszentés, nevetés, egyéb fizikai terhelés hatására bekövetkező inger nélküli vizelet elcseppenés esetén) - szeretné nőgyógyászati problémáit megoldani, kialakulásukat megelőzni (pl.: tágabb vagy gyengébb a hüvelye, vagy női szerveinek süllyedését állapította meg nőgyógyásza) - szeretné változatlanul jól érezni magát a változókorban és azon túl is - szeretné székrekedés, aranyér fennállása miatt zavaró tüneteit felszámolni - szeretné, ha a szexuális élete örömtelibbé válna - szeretné még jobbá tenni a várandósság/szülés élményét - szeretné női szerepeit elfogadóbban, intenzívebben, pozitívan megélni

Rusznák Ági - Budapest

Rusznák Ági - Budapest

Rusznák Ági vagyok, intimtorna tréner. Örömömre szolgál, hogy Téged is az olvasóim között köszönhetlek. Bízom benne, hogy hasznos információkat találsz az oldalamon és hamarosan személyesen is találkozhatunk egy tanfolyamomon. Mikor a foglalkozásomat említem, sokan nem tudják, mit is takar az intimtorna kifejezés. Vannak, akik visszakérdeznek, azonban akadnak szép számmal, akik inkább témát váltanak. Pedig úgy gondolom, hogy ez egy fontos terület, és minden lánynak, anyának és nőnek tisztában kell lennie azzal, hogy a tanfolyam elvégzése és a rendszeres gyakorlás hatására mennyi problémától, kellemetlenségtől kímélhetik meg magukat. Ezt az oldalt is azért hoztam létre, hogy minél több embernek segíthessek, legyen szó akár műtét vagy szülés utáni regenerációról, inkontinencia vagy aranyeres panaszokról.

Tuti menü