Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejünk ékessége - a haj képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Fejünk ékessége - a haj - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Fejünk ékessége - a haj
Keresés
Találatok száma - 11 db
Elegante Szalon Győr - Frizura & Smink

Elegante Szalon Győr - Frizura & Smink

Az Elegante szalon vezető szakemberei és oktatói, Antalics Gyöngyi és Baranyay Alfréd egy olyan irányvonalat alakítottak ki a fodrászat terén, ami a maga nemében egyedülálló. A lényeg az, hogy a frizura és a smink teljes mértékben illeszkedjék az Ön személyiségéhez, és olyan látványban legyen része, ami magasabb komfortérzettel, önbizalommal és elégedettséggel tölti el Önt. Megengedi, hogy vendégül lássuk? Nézzük meg közösen, milyen lehetőségek rejlenek Önben, mivel tudjuk Önt elkápráztatni. Jelentkezzen be hozzánk bátran, akár csak egy röpke beszélgetés erejéig, mi mindig szívesen látjuk Önt!

Hair Center - Győr

Hair Center - Győr

Sok hölgy elégedetlen a hajával - nem elég dús, nem elég hosszú és még sorolhatnám. Átlagosan hajunk havonta egy-két centimétert nő, de a hajfestés és egyéb vegyi anyagok használata károsíthatja a haj szerkezetét - főleg, ha gyakran használunk hajvasalót is - és csak azt vesszük észre, hogy már megint festetnünk kell a hajunkat, de a hossza nem változik, mivel letörhet. Természetesen a mai technika lehetővé teszi a legkíméletesebb hajfestési módszereket magas minőségű alapanyagokat felhasználva, melyek csak fodrászszalonban elérhetőek. Ilyen például az ózonos gőzbúra, melyben speciális csökkentett ammónia tartalmú festéket használva csupán 10 perc alatt kész a ragyogó, fényes hajszín.

HairWellness

HairWellness

A hajhullást a nők sokkal nehezebben dolgozzák fel, mint a férfiak, hiszen a szép, hosszú haj korunk szépségideáljának tartozéka, a hódítás eszköze. Elvesztése az önbecsülés csökkenését is maga után vonhatja, így a fokozott mértékű hajvesztés akár pánikot, depressziót is kiválthat. Nők esetében a hajjal kapcsolatos problémák általában a 30-40. életév között kezdődnek, elsősorban a haj elvékonyodásával, később pedig a hajhullás fokozódásával. A klimax sok nő életében érzelmi és fizikai fordulópontot jelent, amitől a kellemetlen tünetek miatt nagyon sokan tartanak. Mi játszódik le ilyenkor a szervezetben? A menopauza során a petefészek működése szabálytalanná válik, lecsökken a női nemi hormonok, az ösztrogén és progreszteron termelődése, végül megszűnik a mestruáció. Ezzel egyidőben megemelkedik a férfi nemi hormonok, az androgének szinje, majd hatásukra a hajszálak élettartama megrövidül, megújulási ütemük pedig lelassul. Kezdetét veszi a hajhullás, majd állandósul a fejbőr egészén.

Hajápolás mindenkinek - HairClinic kapszula

Hajápolás mindenkinek - HairClinic kapszula

Az esztétikus megjelenés egyik legfontosabb része az ápolt haj. A hajápolás az alapos hajmosástól a vitaminokban bőséges, egészséges táplálkozásig számos összetevőből áll. Ha hajápolás, akkor rá kell világítani még a hajöblítés szerepére, hajszárításkor a túlságosan meleg levegő elkerülésére vagy mondjuk a lekerekített végű hajkefe vagy fésű használatának fontosságára. A dauer és az agresszív hajfestékek nagyon károsíthatják hajunkat. A hosszabb hajat gyakran kell kibontva hordani, mert a szoros hajgumik is károsíthatják a hajunkat. Hajápolási tippek a HairClinic honlapján!

Hajgyógyászat

Hajgyógyászat

A 21. Században már népbetegségnek számító figyelmeztető tünet a hajhullás, kopaszodás, a haj elvékonyodása, zsírosodás, korpásodás, fejbőrviszketés, pattanások, pikkelysömör és egyéb fejbőrprobléma. Egyre több csodaszert lehet kapni a fejbőr problémáira, melyek többnyire messze elmaradnak a várakozástól. Egy terápia akkor lehet igazán hatásos, ha ok-okozati összefüggéseiben képes átvilágítani a tüneteket. Nemcsak a külső felszíni kezelésre szorítkozik, hanem a szervezet belső elváltozásaira is koncentrál. A haj és fejbőrbetegeket három fő csoportba sorolhatjuk. Az első vizsgálat során, a későbbi eredményes és sikeres kezelés eléréséhez ezt a három csoportot pontosan meg kell tudni határozni. 1.csoport: Ahol a haj és fejbőrbetegségek más betegségek kisérő tüneteként jelentkeznek. 2.csoport: Ahol a haj és fejbőrbetegek semmilyen belső betegséggel nem küzdenek, mégis komoly, akár évek óta fennálló tüneteket mutatnak. 3.csoport: Ahol a haj és fejbőrbetegségek valamilyen vegyi beavatkozás következtében alakulnak ki.

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Hajhosszabbítás, hajdúsítás

Sajnos a hajritkulás előbb utóbb mindenkit utolérhet. Szeretné ha újra hosszú és dús haja lehetne. Ez, ma már nem varázslat és nem is luxus. Mi megoldást kínálunk az elképzelésére. Szakembereink megvizsgálják hajának állapotát és biztosan találnak optimális megoldást a hajhosszabbításra, hajdúsításra. Többféle technika,valamint póthaj is szóba jöhet. Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbbet. Sőt hajápolási tanácsokat is olvashat oldalunkon, de személyes találkozás során, személyre szabott tanácsadást végzünk, hogy a hajhosszabbítás tartós és a frizura kényelmes viseletű legyen. Érdeklődjön, egyeztessen időpontot elérhetőségeinken. Új vendéget csak előzetes egyeztetés után fogadunk.

Hajhullás Stop

Hajhullás Stop

Az idő hamar elrepül a fejünk felett. Eleinte csak mosolygunk az ilyen kijelentéseken, de később felnőtt fejjel már megértjük, és megtapasztaljuk mi is ezt az érzést. A nők esetében a változó kor 45-55 év körül következik be. Ez a tény, sajnos a hormontermelésre is kihat. A progeszteron és ösztrogén stabil védőbástya volt a hajhullás elleni küzdelemben, de a klimax közeledtével drasztikusan csökken ezeknek a hormonoknak a szintje. Ebből következik, hogy az addig szilárd védelem kártyavárként omlik össze. Felborul a törékeny egyensúly, és megnő a tesztoszteron Dht-vá alakulásának aránya. A magasabb Dht szint önmagában még nem lenne probléma, de egy öröklött genetikai hajlammal párosítva, már aggodalomra adhat okot. Öröklődés esetén általában a menopausa után tapasztalható a hajritkulás/vékonyodás. Ugyanakkor, a szervezet hormonális változása idő előtt is kiválthatja, és elindíthatja a folyamatot. A genetikai kopaszodást számos tényező befolyásolja, amelynek egyelőre csak néhány eleme ismert. Ezért van az, hogy a megoldások is egyelőre, főleg a Dht képződésének csökkentésére irányulnak, mivel ezen a területen szép eredmények születnek. A genetikai hajhullás okainak pontos ismerete még kutatások tárgyát képezi, így egyelőre a kezelési módszerek is behatároltak.

Medohair hajápoló hajhullásra

Medohair hajápoló hajhullásra

A hajvesztés napi 25-100 szál között normálisnak tekinthető. Ennél erősebb hajhullás esetén azonban már minél hamarabb érdemes az okokat kutatni, szakorvost felkeresni, vagy hajnövekedést elősegítő készítményeket alkalmazni. Ha a kezelést időben elkezdjük, több esélyünk van rá, hogy a hajhullás ne vezessen látványosabb ritkuláshoz, illetve kopaszodáshoz. A hét gyógynövény kivonatának és koffeinnek köszönhetően a Medohair ideális feltételeket teremt a hajnövekedéshez: megállítja a hajszálak elvékonyodását, revitalizálja a hajszálakat, rendszeres használatával a haj visszanyeri szépségét és az erős, rugalmas szálak dús hatást biztosítanak.

Őszülés ellen

Őszülés ellen

Nyerje vissza eredeti hajszínét a Reparex őszülés gátló tonikkal! A Reparex egy olyan színtelen hajápoló oldat ősz hajra, amely egyszerűen és feltűnés nélkül, lépésenként, mindössze 2-6 hét alatt visszaadja a természetes, fiatalos hajszínt. Egy természetes enzim segítségével átveszi a hajgyökér körüli sejtek feladatát, kivonja a melaninból az oxigént, melynek eredményeképpen a pigment megbarnulását, megfeketedését okozza. A Reparex őszülés gátló használata férfiak és hölgyek számára ugyanúgy történik. A Reparexet kismamák is nyugodtan használhatják, ezen kívül baktériumölő hatása van, a hajkorpa ellen is kiválóan hat. Egyszerű, biztonságos, természetes, költséghatékony termék az őszülés ellen!

Hirdetés
Signora Szépségszalon Mosonmagyaróvár

Signora Szépségszalon Mosonmagyaróvár

A Signora Szépségszalon a Szigetköz fővárosában található Mosonmagyaróváron, a Thermál Hotel területén, a termálfürdő bejáratánál. Kínálatában minden megtalálható, ami egy igényes szépségszalonhoz elengedhetetlen. A kozmetikában olyan világhírű és kiváló minőségű termékeket alkalmaznak, mint a Maria Galland Paris, a Payot Paris, a GIGI és a Joy Blasco. A fodrászatban új vágás- és melírtechnikákat ismerhetnek meg, melyeket az állandó továbbképzések alkalmával sajátítanak el a fodrászaik. Elsősorban a nagy népszerűségnek örvendő L?ORÉAL termékeket alkalmazzák utánozhatatlan ragyogó hajszíneivel, kitűnő dauervizeivel és professzionális hajápolási szereivel, melyek egyszerre varázsolják Önt vonzóvá és ellenállhatatlanná, anélkül hogy haja minőségében kárt tennének.

TopHair

TopHair

A nők hajhosszának legnagyobb és legdivatosabb fegyvere a hajhosszabbítás, mely nem más, mint mások levágott hajának a sajátunkhoz illesztése. Az alkalmi műszál-hajakat nem sorolhatjuk ide, mint ahogy a parókát sem. Sokan - tévesen - a hajhosszabbításhoz használt póthajat : műhajnak nevezik, mely anyagára nézve semmiképp sem igaz. Cikkeinkben mindíg a valódi emberi hajakkal készített hajhosszabbítás áll a középpontban. Nincs, és talán nem is lesz soha olyan gyors megoldás egy haj jelentős hosszabbítására mint a hajhosszabbítás módszertana.

Tuti menü