Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Esztétikai kezelések képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Esztétikai kezelések - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Esztétikai kezelések
Keresés
Találatok száma - 14 db
Aesthetic plasztikai sebészet

Aesthetic plasztikai sebészet

Mi segítünk elképzelései megvalósításában, legyen az a szépészeti beavatkozás bármely területe. A két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Urszán Albert plasztikai sebész neve garancia, hogy a beavatkozás a legnagyobb körültekintéssel történjen, és az eredmény a lehetőségekhez képest a legjobb legyen. Oldalunkon megtalál mindent, amit tudni kell a mellnagyobbításról (mellnagyobbítás menete, általános információk, lehetséges szövődmények). Az Aesthetic plasztikai sebészet Dr. Urszán Albert plasztikai sebész vezetésével 20 év tapasztalattal és ingyenes konzultációval várja a szépülni vágyókat.

Aesthetica Orvosi Központ

Aesthetica Orvosi Központ

Működésünk kezdetétől különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a szépségiparban elérhető eljárások, kezelések renkívül széles kínálatából számodra magas minőséget, bizonyított hatékonyságot, és folyamatos technológiai újdonságokat garantáljuk! Az Aesthetica Orvosi Központ elsősorban olyan elkötelezett, tapasztalt és magasan kvalifikált szakembereket foglalkoztat, akik szakterületük elismert képviselői. Tudásuk és elkötelezettségük biztos garancia a célod eléréséhez!

Álomarc - Budapest

Álomarc - Budapest

A magabiztosság derűje Életünk folyamatos változás: különféle életszakaszok váltják egymást, melyek mindegyike valamilyen meglepetést tartogat a számunkra. Alkalmanként sok mosolyt, boldogságot, néha azonban terheket és új homlokráncokat. De ezekhez nem kell hozzászoknunk, az idő múlásával akár szebbek is lehetünk, közelebb kerülhetünk ahhoz a bizonyos álomarchoz. Bel-budai exkluzív rendelőnkben, diszkrét, családias környezetben mutatjuk meg vendégeinknek kiemelkedően magas színvonalú szolgaltatásainkkal, hogy is hozhatjuk ki a legtöbbet magunkból. Kozmetikai és esztétikai kezeléseket is magába foglaló kínálatunkban szerepelnek: Bőrfiatalító programok, luxus és klasszikus arckezelések, problémás aknés bőr kezelése, kényeztető férfi energizáló arckezelés, gyümölcssavas hámlasztó kúra, új generációs Led fényterápiás kezelések, orvos - esztétikai szakorvosi kezelések, botox kezelések, hialuronsavas ráncfeltötés, ajakfeltöltés. Mérsékelt árakkal és kedvező fizetési feltételekkel várjuk vendégeinket!

Bőrfeszesítés

Bőrfeszesítés

Klinikánk 10 éve azon munkálkodik, hogy a leghatékonyabb és legfejlettebb technológiák alkalmazásával végezzünk esztétikai és szépészeti beavatkozásokat. Elsőként vezettük be Magyarországon az aranyszál beszövést vagy orvosi és kozmetikai mezoterápiát. Szolgáltatásaink közé taroznak a plasztikai beavatkozások és a különböző lézeres kezelések is, legyen szó szőrtelenítésről, hegkezelésről vagy tetoválás eltávolításáról. Gépparkunkban különböző csúcsminőségű lézerek találhatóak, melyekkel a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezeléseket tudjuk biztosítani Önnek.

Dr. Pap Péter - zsírleszívás

Dr. Pap Péter - zsírleszívás

Profi, fájdalommentes zsírleszívás Dr. Pap Péter jóvoltából, a Virányos klinikán. Az itt dolgozó plasztikai sebész csapat több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, precízen végzik munkájukat, modern orvosi eszközökkel és felszerelésekkel dolgoznak. A zsírleszíváson kívül vállalnak többek között mellnagyobbítást, hasplasztikai műtéteket, orrplasztikát, ajakfeltöltést, visszérkezelést és más egyéb esztétikai műtéteket is. A Virányos klinika a XII. kerületben található, könnyedén megközelíthető helyen.

Dr. Pukancsik János - zsírleszívás

Dr. Pukancsik János - zsírleszívás

Dr. Pukancsik János főorvos, sebész, plasztikai sebész Budapesten és Székesfehérváron várja rendelőjében a szépülni vágyó pácienseket. Az alábbi technikai módszerekkel - Vibrációs zsírleszívás Vibro Lipomatic készülékkel, Tumescens technika - minimálisra csökkenthetők a szövődmények, kitűnő esztétikai eredmény és gyors regenerálódás érhető el. A zsírleszívás nem helyettesíti az egészséges diétát és nem alkalmazható általános testsúlycsökkentő eljárásként sem. A zsírleszívás utáni megjelenést az általános egészségi állapot, a bőr rugalmassága, a kor, a súly, a hormonális hatások és más egyéb tényezők határozzák meg.

Esztétikai kezelések Pécelen

Esztétikai kezelések Pécelen

Magánrendelésemen hangsúlyt fektetek arra, hogy a betegek minimális várakozással, magas színvonalon legyenek ellátva és a legapróbb kérdésükre is választ kaphassanak. A szépészetben egyik legkedveltebb beavatkozás jelenleg is a nyugati országokban. A kezeléseket hazánkban is évek óta alkalmazzuk, magam a Magyar Mezoterápia Társaság egyik alapító tagja vagyok.

Fogfehérítés - Kiwa Dental Fogászat

Fogfehérítés - Kiwa Dental Fogászat

A helyes fogápolásra egyértelműen már kis korban el kell kezdeni megtanítani gyermekeinket. Sajnos a legtöbb szülő esetében ez kimerül abban, hogy ha kell akár erőszakkal kényszeríti gyermekét a rendszeres fogmosásra és a fogászati szűréseket rábízza az iskolai fogászatra. A gyermek viszont magától nem fogja elsajátítani a helyes fogápolás fortélyait, aminek káros következményei talán csak évtizedek múlva jelentkeznek majd. Fogászatunkon is rendszeresen találkozunk olyan páciensekkel, akik felnőtt korukra sincsenek pontosan tisztában a helyes fogápolás technikájával. Az kevés ha az ember rendszeresen jár fogászati szűrővizsgálatokra, hisz emellett elengedhetetlen hogy a páciens saját maga meg tudja előzni a bajt a helyes és szakszerű fogápolás ismereteivel és azzal hogy odafigyel saját szájának higiéniájára. Viszont ha a beavatkozás már elkerülhetetlen, akkor a Kiwa Dental Fogászat Budapest 14. kerületében, Zugló szívében, várja pácienseit, hogy megoldja azok dentális problémáit.

Kavitációs kezelés ultrahanggal

Kavitációs kezelés ultrahanggal

A kavitációs zsírbontás alapja a kavitáció, egy fizikai jelenség, mely akkor következik be, ha egy anyag folyadék fázisból, nyomás esése következtében, hirtelen gáz fázisba megy át. A kozmetikai és orvosi kezeléseknél a kavitáció egy az ultrahang hullámok által kifejtett hatás, mely hullámok speciális frekvencián kerülnek kibocsátásra.

Hirdetés
Megunt tetoválás heg nélküli eltávolítása

Megunt tetoválás heg nélküli eltávolítása

Gyakran előfordul, hogy idősebb korunkban megbánjuk egy-egy fiatalabb kori botlásunkat, tettünket. Ilyen lehet egy megunt tetoválás is. Az elrontott, vagy már megunt tetoválást a leghatékonyabban a Rejuvi emulziós módszerrel lehet eltávolítani. Ez a módszer a következőképpen zajlik. Az emulziós anyagot beletetoválják az eltávolítani kívánt tetoválásba. Az anyag a bőrben található festék molekuláit magához vonzza és lényegében összeolvad azokkal. A Rejuvi emulziót a bőr körülbelül 1-3 hét alatt kilöki magából, amivel együtt a tetoválás festékanyaga is távozik. Lehet, hogy az első kezelés után még nem sikerül minden festékanyagot eltávolítani, ezért meg kell ismételni a beavatkozást. A sminktetoválások esetén legtöbbször elegendő egy kezelés, rendes testtetoválásoknál pedig mérettől függően szükség lehet 3-5 alkalomra is.

Mezocentrum

Mezocentrum

A Mezocentrum fő profilját a mezoterápiás kezelések képezik. Miért mondják sok helyen, hogy sebész kés helyett mezoterápia? Azért, mert a kezelések tényleg nagyon látványosak, eredményük valóban vetekszik bizonyos plasztikai sebészeti beavatkozásokkal, sokkal olcsóbb, és még mellékhatásai sincsenek. Mind az arc, mind a testkezeléseknél nagyon tartósak az eredmények, azonban hasznos, ha 3 - 4 havonta egy fenntartó kezelést végeztetünk.

Skincare Lézerklinika

Skincare Lézerklinika

Klinikánk az egyik legrégebben alakult lézeres magánklinika Magyarországon. Szakembereink közel 10 éve dolgoznak a szépség szolgálatában felhasználva a technika legkorszerűbb eszközeit. Tevékenységünk többrétegű a klasszikus bőrgyógyászat és lézeres bőrsebészet mellett orvosaink nagy gyakorlattal rendelkeznek a kozmetológiai és esztétikai beavatkozások területén is. Folyamatosan fejlesztjük gépparkunkat, hogy minél magasabb szinvonalú szolgáltatást tudjunk nyújtani Önöknek. Alapfilozófiánk, hogy az egyes kezeléseket nem lehet önmagukban alkalmazni, hanem a hatékonyság érdekében kombinálni kell a kozmetikai és az orvosi kezeléseket. Klinikánk a Sashegy egy csendes utcájában található, ahol korszerűen felszerelt rendelőinkben, kellemes családias légkörben várjuk vendégeinket.

Szájfeltöltés

Szájfeltöltés

Egyre többen fordulnak az ajakplasztikához, részben a duzzadó, fiatalos, telt és üde ajkak miatt, részben pedig azért, mert a kor előrehaladtával szájkörnyéki ráncok alakulnak ki, melyek a szájfeltöltés segítségével kisimulnak. Tudd meg, milyen eljárásokat alkalmaz a modern orvostudomány ajakplasztika esetén, és mennyibe kerül a beavatkozás!

Szépészeti beavatkozások Budapesten

Szépészeti beavatkozások Budapesten

Napjainkban a társadalmunk által támasztott igen magas esztétikai követelmények és elvárások testünk szépségének megítélésére is komolyan rányomják bélyegüket. Sokan nem elégedettek mellük méretével vagy formájával, testük idomaival, esetleg bőrük rácait unták meg. Hogy ezt orvosolják egyre többen fordulnak plasztikai sebészhez. A Silver Mount plasztikai sebészet számos szépészeti beavatkozással segíthet, hogy Ön könnyebben el tudja fogadni saját testét.

Tuti menü