Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Életmód magazinok képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Életmód magazinok - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Életmód magazinok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Diagnózis

Diagnózis

A Diagnózis weboldal 2010. február 1-jén indult. Az oldalon olvasmányos formában, képekkel illusztrálva érhetők el napi frissítésű híreink, cikkeink és betegtájékoztatóink. A honlapon számos szolgáltatás elérhető. Kiemelkedő fontosságú állásmodulunk, illetve szakorvosainktól és szakértőinktől történő kérdezés lehetősége, amely vonzza mind a tájékoztatásra vágyó érdeklődőket, mind az orvoslás területén dolgozókat egyaránt.

Egészségére

Egészségére

Gyógyászat - Prevenció - Wellness Csak három szó, de a mögötte lévő tartalom jelentősen befolyásolja életünk minőségét. Téma az egészség! Az elmúlt években a gyógyászat - prevenció - wellness egyre nagyobb hangsúlyt kap életünkben. Egyre fontosabb megismernünk a hiteles információkat. A magazinnal ezeket a zajló változásokat, a gyógyítás, a gyógyulás új, és még újabb lehetőségeit kívánjuk megismertetni a Önökkel. Valamennyi információ - gyógyászatról, termékekről, szolgáltatásokról - az egészség, az egészségesebb életmódra irányítja a figyelmet. Ezen a területen ilyen tematikus, közvetlen információ közvetítés eddig még nem volt a lakossággal.

Fitt Nők Magazin

Fitt Nők Magazin

Egészségesebben és fittebben élni egészséges táplálkozással, életmódváltással! Témák: egészség, fogyókúra, diéta, testmozgás, alakformálás, reformtáplálkozás, méregtelenítés, savtalanítás, lúgosítás. Az új, egészséges életmódra való áttérés nem könnyű. Biztosan Te is megfogadsz sokszor dolgokat, hogy holnaptól kezdve minden más lesz, és ezt valóban így is gondolod. Gyökeresen próbáljuk meg átalakítani egész életünket, felforgatni életmódbeli szokásainkat. Kis siker, néha egy-két hétig még sikerül is tartani a formánkat, egészséges dolgokat eszünk, mozgunk, ám egy idő után már nem érezzük annyira fontosnak az egészet, a lelkesedés lelohad, és folytatódik minden ott, ahol abbamaradt.

Ideál Online

Ideál Online

Az Ideál Online mindennap frissülő, hiteles, aktuális és igényes tartalommal rendelkezik az egészséggel és az életmóddal kapcsolatos témákban A magazint friss, élettel teli, hiteles írások, valamint a nyitottság és a korszerű szemlélet jellemzi. A magazin olvasói egészségtudatosak, sportolnak, nyitottak az alternatív gyógymódokra.

Patika

Patika

A Patika Magazinban található információk célja az egészségügyi ismeretek bővítése. A honlapon több, mint 10 000 cikk segíti az Ön gyógyulását! Olvashatunk a különböző gyógyszerek hatásairól, a gyógynövényekről, a gyógyhatású készítményekről. A Betegség Abc és a Betegséglexikon cikkei segítenek a különböző tünetek felismerésében. Lehetőség van a weboldalon arra is, hogy kérdéseket tegyünk fel az orvosnak vagy a gyógyszerésznek.

Wellness Cafe

Wellness Cafe

A Wellness Cafe az egészséges életmód minden szegmensével foglalkozó magyar weboldal, amely felöleli a diéta, a táplálkozás, a mozgás, a testépítés, a rekreáció, a stresszoldás, a lélekápolás tematikáját. A Wellness Cafe mindenkinek segít az egészségesebb életmód kialakításában. A célközönség a portál segítségével választhatja ki a legmegfelelőbb módszert arra, hogy formába hozza magát: fogyókúrázik, elkészíti edzéstervét, vagy egyszerűen áttér az egészséges táplálkozásra. A weboldalon online napló is található. Egyéni felületet biztosít a felhasználóknak, amelyen feljegyezhetők a diéta eredményei, elmenthető a heti menü, blog írható, fotók tölthetőek fel. A közösséggel való kapcsolattartásra alkalmas felület.

Tuti menü