Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Betegségmegelőző szűrések képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Betegségmegelőző szűrések - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Betegségmegelőző szűrések
Keresés
Találatok száma - 4 db
Lézeres látásjavítás a tiszta látásért

Lézeres látásjavítás a tiszta látásért

A lézeres szemműtét segítségével egyszerűen és véglegesen orvosolhatók a fénytörési hibák által okozott problémák, a távol- és rövidlátás vagy az asztigmia. Ezek a hibák korrigálhatóak szemüveggel vagy kontaktlencsével, de érdemes megfontolni a lézeres látásjavítás lehetőségét. A műtét azonban elkerülhetetlen olyan problémáknál, mint a zöld- vagy szürkehályog, illetve a látóhártya egyéb súlyos betegségei esetén sem marad megoldás. Az olvasószemüvegtől is megszabadulhat, ha a műtét mellett dönt. Hívjon bátran

Medicover - Budapest

Medicover - Budapest

A Medicover a legmagasabb színvonalon biztosítja széleskörű egészségügyi szolgáltatásait, amit a szakorvosok és az együttműködő kórházak, intézmények gondos megválasztása tesz lehetővé. A Medicover Egészségközpontban a legmagasabb minőségi szolgáltatás standard, nem egyszerűen közhely. Legnagyobb előnyünk a gondosan kiválasztott szakértőkből álló csapatunk, tapasztalt szakorvosaink, egészségügyi alkalmazottaink, és más kollégáink. Alkalmazottaink folyamatosan arra törekszenek, hogy fejlesszék szakmai tudásukat. Mivel fontos számunkra Ügyfeleink egészsége, arra bíztatjuk őket, hogy vegyenek részt megelőző programjainkon. A Medicover - Nők Lapja szűrőcsomag az aktív életkorban lévő női nagyközönség számára összeállított komplex szűrőcsomag, amely lehetőséget kínál az egészségi állapot általános vizsgálatára. A szűrés segítségével megelőzhetőek az esetleges betegségek, időben diagnosztizálhatóak a kimondottan női betegségek. A vizsgálati sor a szervezet általános állapotfelmérését, a keringési rendszer vizsgálatát és az összes női szervrendszer állapotát felméri. A szűrés része a méhnyakrákszűrés, a hüvelyi ultrahangvizsgálat, valamint az emlőultrahang vagy mammográfiai vizsgálat, kortól függően. Az ügyfél személyre szóló írásos szakorvosi összefoglalót kap egészségügyi állapotáról.

Menedzserszűrés - DokSza - Foglalkozás egészségügy

Menedzserszűrés - DokSza - Foglalkozás egészségügy

Menedzserszűrés, üzemorvosi vizsgálat? A DokSza jó megoldást nyújt a menedzserszűrésekre, munkaegészségügyi szűrésekre, így munkatársai képet kaphatnak egészségügyi állapotukról. A szűrések telefonos előjegyzés alapján folynak, előre megbeszélt időben. A hét minden egyes napján várja a DokSza Egészségügyi Alapellátó ügyfeleit segítséggel. Lehetőség van a munkáltató telephelyén lebonyolított, mobilvizsgálatokra, akár hétvégi időpontba is! Figyeljen oda egészségére!

Vérvétel rendszeresen

Vérvétel rendszeresen

A rendszeresen elvégzett egészségügyi szűrések, elengedhetetlenek a fiatalok számára, azonban egy bizonyos kor fölött feltétlen muszáj is. Az általános vérvétel mellett, a WorCare Egészségpont jóvoltából, számos szűrővizsgálat elvégezhető, hogy még időben el lehessen kezdeni a betegségek megelőzését. Gerincet érintő, szívügyi, arteriográfiai, valamint a más egyéb vizsgálatok mellett, komplex szűrővizsgálatok is elvégezhetőek az egészségközpontban. Kifejezetten nők számára összeállított szűrővizsgálatokra is lehet jelentkezni, Budapest több pontján.

Tuti menü