Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Arwen torna képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Arwen torna - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Arwen torna
Keresés
Találatok száma - 4 db
Arwen Torna Alapítvány

Arwen Torna Alapítvány

Nevem Németh Tünde, gyógytornász és mozgástanár vagyok. Női meddőségi problémákra speciális tornám van. A torna fantázia neve: Arwen. Ez a mozgás olyan nőkre adaptált torna, akiknek meddőségi problémáik vannak: nem szervi (pl.: policisztás ovarium szindróma, korai menopausa stb.) és szervi (petevezeték hiba, endometriosis stb.). Az Arwen torna egy lassabb és lágyabb típusú, saját technikájú torna, tréning zenére. Magában foglalja és ötvözi pszichoszomatikus vezetésemmel a teljes légzést, a jóga bizonyos alapgyakorlatait, más technikákat és saját gyakorlataimat. Ez a torna fizikailag és szellemileg felkészíti a nőket a terhességre, valamint segíti a fogyókúrát és a diétát. Több éves egyéni és szakmai tapasztalatom hozta létre az Arwen tornát. Együtt dolgozom a hölgyekkel, mutatom a gyakorlatokat és javítom őket. Az Arwen torna jó eredményeket mutat, egy kiegészítő meddőségi kezelés lehet a klinikumban (pl.: inszemináció, in vitro fertilisatio, stb.) és végig kísérheti a problémás terhességeket egészen a szülésig. Az Arwen torna egyedi, komplex, szerzői joggal védett tréning. Szervi és nem szervi eredetű meddőségek kiegészítő terápiája. Egy olyan adaptált zenés torna, amely a női vegetatív idegrendszerre, az izomműködésre, ezáltal a kismedencei női belső nemiszervekre hat.

Fórum

Fórum

Ebben a topikban feltehetitek kérdéseiteket Németh Tündének, az Arwen torna megalkotójának. bklzgzdgfuidshélgiots zisuotlgarugwiugfreiutheéogzjipjhzi9tuzi r ehgjornkjgnfkjgnsétzurztuerjhtgjrgn,mf h,mgnhkl-dmhádjhptzjhtrjá

Sikerek a meddőség ellen

Sikerek a meddőség ellen

Hogyan segít az Arwen torna? A mozgás órákon a földön dolgozunk. Nincs kötött gyakorlatsor, hanem hormonális szabályozást és vérbőségkiváltást végzünk harmonikus zenei aláfestéssel. Testtudat vezetéssel törekszünk az izolált izomérzet kialakítására, a szervek és szervrendszerek megéreztetésére. Speciális komplex technikával és adaptált elemekkel dolgozunk: hasi légzéshez kötött körkörös mozgásformációkat hozunk létre, és ezek az elemek egészülnek ki az egyéni tapasztalataim alapján a mozgásrendszerbe szervesen illeszthető saját gyakorlataimmal. A gyakorlatok nem stimulálják túl a szervezetet, viszont a has alsó régióit, a kismedencei szerveket, valamint a belső női izmokat tökéletesen átmozgatják és serkentik működésüket.

Torna a meddőség ellen

Torna a meddőség ellen

Komoly segítséget jelenthet az Arwen torna azoknak a gyermekre váró nőknek, akiknél minden más meddőség elleni orvoslás és praktika csődöt mondott. Ma Magyarországon minden ötödik pár meddőségi kezelésre szorul, ám a várólista a legtöbb intézményben beláthatatlanul hosszú. De még nincs minden veszve. Az Arwen tornán - jóga, tai chi és chi kung alapokon nyugvó komplex tréning - való rendszeres részvétel bizonyítottan növeli a spontán, illetve mesterséges megtermékenyítéssel létrejött terhességek számát, továbbá elősegíti a terhességek problémamentes lefolyását. Az Arwen tornát már egyes orvosok is ajánlják. Amikor egy orvos azt tapasztalja, hogy a torna mellett fele annyi hormongyógyszerrel ugyanazt a hatást éri el, akkor nem kérdés, hogy javasolja-e a betegének. Arra is volt példa, hogy számos sikertelen lombik után a torna mellett a következő kísérlet eredménnyel járt. Ez pedig mindenkinek óriási sikerélmény.

Tuti menü