Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magazinok képes leírás - Nők negyven felett.tlap.hu
részletek »

Magazinok - Nők negyven felett.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: noknegyvenfelett.tlap.hu » Magazinok
Keresés
Találatok száma - 9 db
Arctorna Magazin

Arctorna Magazin

Sajnos az idő múlása maradandó nyomot hagy arcunkon. Arcunk ezeket maradandóan tárolja? Nem feltétlenül... Tehetünk ellene. Magazinunk azt a célt tűzte ki, hogy megpróbálja összefogni az arctorna iránt érdeklődőket, az oktatókat és trénereket. Az arctorna-fórum helyet ad minden témába vágó kérdésnek, mindenki megkaphatja az őt érdeklő témában a legmegfelelőbb szakemberektől a válaszokat és természetesen az arctorna után érdeklődők egymással is megoszthatják véleményüket. Az idelátogató olvasó pedig a legjobb, első kézből kapott információkkal lesz gazdagabb az arctornáról.

Feleségek

Feleségek

A Feleségek weboldalt azért indítottuk el, hogy tanulságos történeteken, cikkeken, írásokon keresztül adjunk tippeket azoknak a feleségeknek, társaknak, akik változtatni akarnak házaséletükben, kapcsolatukban. Példát próbálunk adni, ha a megszokás helyett valami újat szeretnének bevinni kapcsolatukba. Esetleg más példáján keresztül akarjuk megmutatni, hogy ami velünk feleségekkel történik, az másoknál is probléma, esetünk nem egyedi. Oldalunkon szakítottunk azzal a két iránnyal, ami jelenleg a megszokott ezekben a témákban. Nem egy orvos, vagy pszichológus válaszol rovatot csináltunk, de nem is egy hagyományos fórumot akartunk létrehozni. A felhasználóink által írott történetek reméljük tanulságosak lesznek és használható példával járnak majd elől minden olvasónk számára! A történeteket persze az élet írja.

Fókuszban a Nő

Fókuszban a Nő

Minden, ami egy Nőt érdekelhet! Egy igazi nő figyel az egészségére. Az egészségtudatos életmód, tápanyagban gazdag táplálkozás, folyamatos testmozgás alapvető az egészség megőrzéséhez, tested karbantartásához. Cikkeinkben felvonultatunk minden fontos témakörben érveket, tanácsokat, tippeket. Női ügyekben van még olyan kérdés, amire nem kaptál kielégítő választ, amit még nem volt időd megkérdezni orvosodtól? Itt megbízható információhoz juthatsz mind a fogamzásgátlással, mind a női egészséggel kapcsolatos témákban. Intim kérdésed lenne? Kérdezz e-mailben nőgyógyászainktól, vagy böngéssz az eddigi kérdések és válaszok között! Válaszút előtt állsz? Mindenkinek eljön az idő, amikor döntenie kell, merre haladjon. Milyen fizetésért vállalok el egy munkát? Melyik az első: a párkapcsolat, vagy a munka?

HarmoNet

HarmoNet

Az internet legharmonikusabb pontja szlogennel 1999-ben kezdte meg működését az első, nőknek szóló magyar nyelvű portál, a HarmoNet. A magyar weben úttörőnek számított a nőket célzó HarmoNet, amely a kezdeti időkben a cikkeken kívül főként asztrológiára és eköré épített szolgáltatásokra koncentrált. A HarmoNet a hazai online piacon elsőként, még 1999-ben elindította ingyenes, internetes tanácsadási szolgáltatását, majd 2000-ben (a magyar weben szintén elsőként) létrehozta az azóta is töretlen népszerűséggel működő Harmóniakártyát, amely az auditok szerint ma is legnépszerűbb hírlevél alapú jósda. 2002-től Mindenkinek, akinek lelke van mottóval az oldal arculatot váltott és még nagyobb hangsúlyt kapott a minőségi magazintartalmak előállítása. 2002-től a HarmoNeten megjelenő cikkek szakmaiságáért nem csak újságírók, hanem ismert, neves szakértők felelnek. A HarmoNet mindig kiemelt figyelmet fordított az oldalon megjelenő cikkek, elemzések szakmai hitelességére és minőségére. Tartalmaink orvos-szakmai nívóját Dr. Kunsay Gyula (ismert orvos-pszichológus) felügyeli, ezáltal olvasóink az őket érdeklő orvosi, pszichológiai témákban garantáltan hiteles információkhoz jutnak.

Impulser Magazin

Impulser Magazin

Impulser Magazin - Esztétikus megjelenésű, könnyen áttekinthető magazin, mindennapi lapozgatásra! Alternatív gyógymódok, szépészeti kezelések, utazási ajánlatok, leírások, sporttal, mozgással kapcsolatos cikkek, a mindennapi élettel kapcsolatos tanácsok, tippek, érdekességek mind egy helyen. Csatlakozzon az oldalt kedvelők egyre bővülő táborához, és kövessen minket Facebook-on is!

Kreatív Café

Kreatív Café

Portálunk az első olyan kreatív hobbival és kézművességgel foglalkozó hazai portál, amely számtalan területet és technikát átfogva virtuális alkotóközösséget formál. - Látogatóink számtalan saját ötletükkel kapcsolódnak be a portál anyagának bővítésébe. - Szakértőink egyre bővülő létszámmal és értékes anyagokkal gazdagítják az oldalt. - Ingyenes mintáink nagy csáberőt jelentenek a látogatók számára. A Kreatív Café folyamtosan illeszkedik a napi, heti trendekhez, igényekhez.

Nő vagyok

Nő vagyok

Diéta, szépség, szerelem, nyereményjáték, ezotéria - ez mind-mind fontos a nőknek. Ha színvonalas, érdekes olvasmányra vágysz, ha érdekelne az újdonságok és a trendek, ha részt vennél nyereményjátékokon... Ha érdekel az ezotéria, ha nem csak a regényekben foglakoztat a szerelem, ha a szépség fontos számodra - magadon és környezetedben, ha a diéta lassan életformáddá válik... Ha a mozgás néha nehezen megy, ha nem tudod, mit főzz este, ha érdekel, mi zajlik a lelkedben - és az övében... Ha egyszerűen csak nő vagy... Akkor Nő vagyok...

Női NetCafe

Női NetCafe

A Nőinetcafe egy olyan lapcsalád, amely magában foglal több témában különálló online magazint is. Egy színes magazin nőknek, amelyben minden női témát megtalálhatnak. Rovataink: Szépség, egészség, utazás, életmód, kert, növények, horoszkóp, esküvő, receptek, gasztró, bioélet, gyógy- és fűszernövények, fogyókúra, baba-mama, otthon.

Nők Lapja Cafe

Nők Lapja Cafe

A 2001-ben útjára indított Nők Lapja Cafe az internetező nők találkahelye, női információs és problémamegoldó központ. A legnagyobb női online közösség gyűjtőoldala. A látogatók itt megbeszélhetik problémáikat, segítséget kapnak, ismerkedhetnek, megoszthatják véleményüket egymással, a site vendégeivel, szerkesztőivel, valamint a szaktanácsadókkal is. Egy igazi barátnős site. A portál indulása óta stabil piacvezető szerepet tölt be a női portálok között látogatottság és ismertség tekintetében.

Tuti menü